Koers bitcoin daalt


koers bitcoin daalt

markt. Het zou niet geheel onrealistisch zijn als je kijkt naar de historie van de munt. De waan van de dag, maar ook het nieuws van de dag kan daardoor al behoorlijke schommelingen teweeg brengen. Maar door de hack ging de munt onderuit en moest er eerst herstelwerk gedaan worden.

De, bitcoin koers was vorige week opgeklommen tot rond de 7400 dollar. Echter, de onrust sloeg opnieuw toe. Als gevolg van de onrust crashte de cryptocurrency prijzen doordat, volgens verschillende nieuws bronnen, Goldman Sachs zijn crypto platform plannen had gestaakt.

Het lijkt erop dat de munt nog veel meer kan bereiken in de komende dagen. Bitcoin koers ligt dalen. Wil je inzoomen om het koersverloop van een bepaalde periode te plus 500 bitcoin short volgen? Afgelopen week waren er natuurlijk alleen maar positieve berichten over de, bitcoin koers te zeggen. Cryptonieuws Het belangrijkste is echter hoe het bitcoin ecosysteem zich doorontwikkelt en of de fundamenten stevig zijn. Als de, bitcoin koers weer hersteld is staat de deur eigenlijk alweer open na nieuwe records.


Sitemap