Hoe veel geld verdienen youtubers


hoe veel geld verdienen youtubers

of vlogger te horen. Maar de beste deal die we ooit hadden was voor Oreo. Zeker als je bedenkt dat daar nog belasting en een slordige 20 procent voor de manager af gaat. Als laatste kan je nog bijverdienen met merchandise en schnabbels : dj'en in het weekend, een boek schrijven of events presenteren bijvoorbeeld. Sommigers lijken stinkend rijk te worden met hun video's, maar is dat echt zo? "Na de 100.000 abonnee's kregen we voor een video bij Fijne Vrienden 3000 euro vertelt Veras Fawaz. Moesten we een koekje likken - dat was letterlijk alles - en daar kregen we 9000 euro voor.

Bitcoin, desktop, bitcoin, accepting Retailers, bitcoinhoe veel geld verdienen youtubers

Disclaimer: dat is een gemiddeld bedrag voor een gemiddelde maand. Dit verdienenrs access bitcoin wallet from another computer met views, dit verdienenrs met reclamedeals, dit verdienenrs met merchandise. Alleen hoe dat bedrag precies wordt berekend, weet niemand eigenlijk - en wil het absoluut niet vertellen. In onderstaande video legt Mashup kort en helder aan je uit wat een gemiddelder ongeveer per maand verdient. Bedrijven betalen graag voor een populaire tuber die hun producten aanprijst. Veras: "Je fans gaan je niet vergeven als je een dag niet uploadt of niks laat horen; dan word je helemaal afgelyncht.".hoe veel geld verdienen youtubers

Hoeveel geld verdienen bekende bloggers/vloggers?
Met al deze verdienmodellen in je achterhoofd, ben je vast benieuwd naar hoeveel de bekende bloggers enrs nu echt verdienen.


Sitemap